✅Een week lang op waterstof rijden

25-08-2021

Vorige week is één van onze waterstofauto’s een week lang uitgeleend aan Afvalverwerking Stainkoeln (onderdeel van Indaver BRP B.V.), zodat de medewerkers kennis konden maken met het rijden op waterstof. En dat is ze goed bevallen. Op de vraag aan één van de medewerkers hoe het rijden met een waterstofauto was, kregen wij het volgende antwoord: ‘Niet wezenlijk anders dan mijn huidige auto. Je krijgt wel een positief gevoel vanwege de meer milieuvriendelijke en “state of the art wijze” van autorijden.’ Ook het tanken van waterstof ging soepel: ‘Comfortabeler dan een volle tank diesel tanken, wat ik nu met regelmaat doe.’

Natuurlijk was niet alles 100% positief aan het rijden op waterstof. Zo is de actieradius groot, maar nog niet zo groot als een dieselauto. ‘Ik zou elke rij-dag moeten tanken t.o.v. nu elke 4 rij-dagen’, gaf één van de medewerkers aan. Gelukkig worden er steeds meer waterstoftankstations gebouwd in Nederland.

Lijkt het jou ook wat om een week lang de waterstofauto te gebruiken bij jouw bedrijf? Dat kan, we laten graag iedereen kennis maken met het rijden op waterstof. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

085-7603441 | mobility@greenplanet.nl | www.greenplanetmobility.nl