Waterstof rijden. Alles wat je moet weten, duidelijk uitgelegd

  • De basis, wat is waterstof?
  • Hoe werkt een waterstofauto?
  • Wat is een brandstofcel?
  • Actieradius waterstofauto
  • Hoe tank je een waterstofauto?
  • Welke waterstofauto’s zijn er?
  • Milieu-impact waterstof rijden
  • Voor- en nadelen waterstof rijden
Download ebook

Waarom dit e-Book?

Waterstof rijden heeft volgens velen de toekomst. Er rijden in Nederland nu zo’n 500 waterstofauto’s rond. Maar hoe werkt zo’n auto precies? En wat is waterstof eigenlijk? Welke waterstofauto’s zijn er al? Dit en nog een aantal andere zaken lichten we in dit e-book verder uit.

De opkomst van de waterstofauto is niet alleen een reactie op het milieuvraagstuk, waarbij het terugdringen van CO2-uitstoot zeer hoog op de agenda staat. Het heeft ook te maken met de laatste ontwikkelingen en de beschikbaarheid van nieuwe technologieën die het waterstof rijden steeds aantrekkelijker maken. Zo staat er officieel in het regeerakkoord dat de overheid wil dat er na 2030 alleen nog maar elektrisch aangedreven auto’s worden verkocht, hieronder valt de waterstofauto.

Kortom: dit e-Book geeft jou alle informatie over rijden met een waterstofauto en helpt jou wellicht bij de keuze voor een nieuwe auto.

Vragen over het e-Book
Heb je tijdens of na het lezen nog vragen over het waterstof rijden? Neem dan contact op met één van onze adviseurs! Zij vertellen je graag meer over rijden met een waterstofauto.

Contact met een adviseur

Draag jij bij aan een schonere toekomst?

Wil jij graag elektrisch gaan rijden, en daarmee jouw steentje bijdragen aan het terugdringen van de CO2-uitstoot? Super! Onze adviseurs staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Heb jij de perfecte elektrische auto gevonden binnen ons aanbod? Geweldig! Samen zetten we de stap in de groene richting, samen gaan we voor een duurzame toekomst.

Wij hebben verschillende elektrische auto’s binnen ons aanbod, variërend van een snelle Tesla tot een compacte SEAT MII, of van een luxe DS3 Crossback E-tense tot de iconische Fiat 500e. Zo proberen wij iedereen een passende elektrische auto aan te bieden.

Bekijk aanbod

Een kleine inkijk in dit e-Bo0k

Om je alvast een voor proefje te geven over wat er in dit e-Book te lezen is en hoe dit er uit ziet, geven wij je vast een kleine inkijk. Zo weet je direct wat je kan verwachten van dit e-Book, en da tis wel zo fijn!

Gratis download