Full operational lease

Hé zakelijk rijder, wil jij zorgeloos rijden en nergens meer aan hoeven denken? Dan is full operational lease echt iets voor jou. Voor een vaste maandtermijn weet jij altijd waar je aan toe bent. En wij zorgen ervoor dat jouw zero-emissie auto in topconditie blijft. Onderhoud, verzekering, pechhulp; je hoeft er niet aan te denken, want het is al geregeld door ons.

Leasevoorstel

Klik bij één van de occasions op de knop om een leasevoorstel op maat aan te vragen. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag. Wist je dat full operational lease van een occasion gemiddeld 15% voordeliger is dan van een nieuwe auto? Overigens kun je ook voor nieuwe zero-emissie auto’s gewoon bij ons terecht!

Aanbod

Flex-lease

Kies je voor full operational lease van een occasion van Green Planet Mobility, dan kun je gebruik maken van flex-lease. Met flex-lease geven wij je een flexibele looptijd, waarbij je tussendoor kunt kiezen voor een andere occasion uit het aanbod van Green Planet Mobility. Mocht je helemaal willen stoppen met full operational lease, dan kan dat ook. Bekijk de algemene voorwaarden om te zien of flex-lease iets voor jou is.

Voorwaarden

Afleveren bij jou thuis of op een locatie naar wens

Wij leveren jouw nieuwe leaseauto af waar jij dat wilt. Bij jou thuis, op je werk of bij Van der Valk. Kies je voor Van der Valk, dan ontvang je ook nog een dinerbon ter waarde van €50,-. Zo wordt de aflevering echt een feestje. De keuze is aan jou!

Altijd een servicepartner in de buurt

Onze leaseauto’s rijden bij klanten door heel Nederland. Daarom hebben we ook een landelijk netwerk van servicepartners. Zo kun je voor onderhoud en reparaties altijd terecht bij een servicepartner bij jou in de buurt. En als er geen servicepartner is binnen 50 kilometer van jouw huisadres, dan zorgen wij dat die er komt.

Gecertificeerde partners

Al onze servicepartners zijn EDGe Mobility-gecertificeerd. Dit betekent dat zij specialist zijn in het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan elektrische auto’s. EDGe Mobility-bedrijven beschikken over:

  • Gekwalificeerde en EV-opgeleide medewerkers
  • Moderne werkplaatsvoorzieningen, hoogvolt gereedschap
  • Remote diagnostics met originele equipment
  • Parkeergelegenheid met laadvoorzieningen

Bij één van onze EDGe Mobility-servicepartners is jouw auto in goede handen en blijft hij in topconditie! Ga voor meer informatie over EDGe Mobility naar de website.

Bezichtiging of proefrit?

Wil je liever de auto eerst bekijken of een proefrit maken? Geen probleem! We komen graag bij je langs. Daarnaast ben je van harte welkom bij Green Planet in Pesse. Maak een afspraak via het contactformulier onder ‘Boek een proefrit’ of klik op één van de keuzemogelijkheden bij de auto van jouw voorkeur.

Advies nodig?

Twijfel je over de keuze voor zero-emissie? Kijk dan eens op de Generation Zero-pagina, om meer te weten te komen over zero-emissie rijden. Liever persoonlijk advies? Geen probleem, we helpen je graag! Samen gaan we op zoek naar de zero-emissie auto die het beste bij jou past. Neem gerust contact met ons op.

Ik wil advies