Ons verhaal

Lees hier ons verhaal. Wij zijn de vaandeldragers voor zero-emissie mobiliteit. Dat wil zeggen mobiliteit die gevoed wordt door duurzaam opgewekte energie. We knokken voor het terugdringen van schadelijke uitlaatgassen.

Ons doel

We staan voor 100% groen, 0% emissie. Door te kiezen voor occasions hebben we voor hetzelfde bedrag een dubbele impact op de emissiereductie. We dragen als bedrijf daadwerkelijk iets bij aan de natuur en een schonere wereld door het afremmen van de uitstoot van schadelijke stoffen, want dat is waar wij voor staan. Op ons online platform wordt het de klant daarom zo makkelijk mogelijk gemaakt, waarbij hij/zij kan kiezen om de auto direct te kopen of te leasen.

Vervolgens wordt de auto op de door jou gewenste locatie afgeleverd. Door onze ervaring en ons netwerk weten wij tot in detail wat er komt kijken bij toepassing van waterstof of elektriciteit en kunnen wij de klant van dichtbij laten zien hoe het in de praktijk werkt. Door ons verhaal te blijven vertellen, delen wij onze kennis en helpen daarmee de klant in zijn of haar keuze voor zero-emissie mobiliteit.

Bekijk ons complete aanbod van zero-emissie auto's

Why

Wij geloven dat er in de mobiliteit van de toekomst maar één mogelijkheid is: zero-emissie gebaseerd op duurzaam opgewekte energie.

Green Planet Mobility wil een robuuste bijdrage leveren om deze zero-emissie toekomst te ontketenen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere en meer duurzame wereld.

How

Wij maken zero-emissie personenauto’s en lichte bedrijfswagens toegankelijk voor iedereen. Dat doen we onder meer met ons aanbod en met het Generation Zero-platform, dat is bedoeld voor fans en geïnteresseerden in emissieloos duurzaam rijden.

What

De beste zero-emissie occasions bieden we aan tegen ‘best value for money’ prijzen. Kopen en operational lease; het is beide mogelijk. En altijd met uitstekende voorwaarden.

Daarmee ontzorgen we onze klant, compleet in lijn met ons verhaal, in zijn of haar keuze voor zero-emissie mobiliteit. Onze klant rijdt zorgeloos zero-emissie met alle comfort en de vrijheid die we daarbij gewend zijn.

Waar komen onze auto’s vandaan? – elektrisch

Onze batterij-elektrische occasions komen meestal uit Duitsland of andere West-Europese landen zoals Frankrijk of Italië. Ons team van specialisten is altijd op zoek naar de beste auto’s die er in deze markten beschikbaar zijn. In de meeste gevallen gaat het om een auto die aangeboden wordt door een buitenlandse dealer van het specifieke merk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst wordt er altijd gekeken of een auto de goede specificaties heeft. Hierbij wordt ook gelet op specificaties die je niet direct ziet, maar voor het gebruik wel erg prettig en belangrijk zijn. Bijvoorbeeld het type laadaansluiting en de interne lader die een auto heeft. Daarnaast moet de auto er natuurlijk mooi uitzien. Wanneer de juiste auto gevonden is zal er in de historie gedoken worden, zodat we zeker weten dat de onderhoudshistorie goed is en de auto geen schadeverleden heeft. Als laatste moet de auto ter plekke technisch bekeken worden volgens een uitgebreide checklist, waarbij onder meer gelet wordt op kleine schades, overmatige slijtage en – zeker niet onbelangrijk – de conditie van de accu. Pas als alles goed is gaan we over tot aanschaf, zodat we zeker weten dat we jou een goede auto aanbieden.

Waar komen onze auto’s vandaan? – waterstof

Er zijn in Nederland nog niet zo veel waterstofauto’s, daardoor zijn er ook nog niet zoveel waterstofoccasions. Net zoals in de rest van Europa. Daarom zijn we verder gaan kijken. Waardoor wij verder zijn gaan kijken. Zo kwamen we terecht in Amerika! In de Verenigde Staten rijden al sinds 2015 grote aantallen waterstofauto’s rond. En dus zijn er ook relatief grote aantallen occasions beschikbaar die we graag naar Nederland halen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Onze voorraad Toyota-waterstofoccasions is afkomstig van meerdere Toyota-dealers in Californië. We weten alles van de auto’s, want dat wordt in Amerika keurig bijgehouden. Zo staat er in het CARFAX-rapport precies aangegeven hoeveel eigenaren de auto heeft gehad, wanneer de onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd en bij welke kilometerstand. De auto’s zijn aangeschaft bij betrouwbare dealerbedrijven om maximale zekerheid te krijgen over de kwaliteit. Eenmaal in Nederland zijn de auto’s grondig geïnspecteerd door onze officiële servicepartner, Toyota Auto Drenthe Groep. Deze Toyota-dealer is gespecialiseerd in waterstofauto’s. Want wij willen de beste occasions aanbieden, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw zero-emissie auto!

Online aanbod zero emissie occasions

Bekijk hier ons complete aanbod van zero-emissie occasions

Bekijk het aanbod

Eerlijk en duidelijk advies

Wij helpen jou met de beste keuze voor een zero emissie-occasion

Neem contact met ons op

BOVAG-garantie

Wij zijn BOVAG-lid en bieden je daarom extra zekerheid. Meer weten over de BOVAG-voorwaarden?

Bekijk de BOVAG-voorwaarden

Voorwaarden

Ben je benieuwd naar onze algemene voorwaarden?

Bekijk onze voorwaarden

Het team

Lees hier ons verhaal vanuit het team!

Maak kennis met ons team

Nieuwe toekomst

Zero-emissie is de nieuwe toekomst, dat is wat je moet willen. Dat is ook het begin van ons verhaal. Olie heeft ons bijvoorbeeld veel vrijheid gebracht in de vorm van mobiliteit. Toch is het nu echt tijd voor een nieuwe generatie. Samen bouwen we stap voor stap aan een toekomst zonder uitstoot, die beter is voor de gezondheid en voor het klimaat. In samenwerking met multifuel tankstation Green Planet maken we een stap in de transitie naar een fossielvrije toekomst. Zero-emissie mobiliteit sluit naadloos aan bij alle projecten waar Green Planet mee bezig is.

Mobiliteit is onlosmakelijk met het leven verbonden. We genieten allemaal van de vrijheid van het reizen. Dus willen we dit in de toekomst ook blijven doen. Daarin is zero-emissie de toekomst. Want wie wil er nou niet een steentje bijdragen aan het terugdringen van broeikasgassen, stikstof en fijnstof? Wij van Green Planet Mobility willen dat in ieder geval zeker. Daarom stropen we de mouwen op en gaan we helpen met het creëren van het nieuwe normaal: een natuur- en mensvriendelijke toekomst waarbij we kunnen blijven reizen met alle comfort die we gewend zijn. Dat doen we met technieken waarbij duurzaam elektrisch en groene waterstof de boventoon voeren. Dit past naadloos bij ons verhaal.

Toegankelijk

Green Planet Mobility maakt zero-emissie mobiliteit voor iedereen toegankelijk, betaalbaar en bereikbaar. Zo hebben we een dubbele impact op emissiereductie. Sluit je aan bij de toekomst en word de hero van Generation Zero.

Al met al kunnen we er dus niet meer om heen. Er moet iets gebeuren. En dit is het moment! Hoewel nog niet iedereen direct het nut ziet van zero-emissie mobiliteit, geloven wij hier heilig in. Wij proberen onze zero-emissie auto’s zo toegankelijk mogelijk te maken, zodat iedereen hier gebruik van kan maken.