Edward Doorten – Co-founder

“We willen de wereld graag een stukje beter én groener maken, maar weten ook dat dat niet in één dag gaat en dat daar veel meer voor nodig is dan alleen het aanbieden van groene brandstoffen. Daarom gaan wij met Green Planet Mobility net wat verder. Want iedere stap in de groene richting telt.”

Met Green Planet hebben we een tankstation neergezet zoals nergens anders in Europa te vinden is. We bieden zowel trucks als auto’s naast reguliere, traditionele brandstoffen ook verschillende low- en zero-emissie brandstoffen en energiedragers aan. We willen de wereld graag een stukje beter én groener maken, maar weten ook dat dat niet in één dag gaat en dat daar veel meer voor nodig is dan alleen het aanbieden van groene brandstoffen.

Daarom gaan wij net wat verder. Want iedere stap in de groene richting telt. We kunnen allemaal het verschil maken. Met Green Planet Mobility zetten we de volgende stap en maken we het met verkoop en lease voor iedereen mogelijk om duurzamer te rijden. Wat Green Planet Mobility voor mij extra leuk maakt, is dat ik ook de ervaring die ik vroeger heb opgedaan met mijn voormalige auto- en leasebedrijf weer in kan zetten.

Ik ben niet groen geboren, wel groen geworden. We hebben de afgelopen tijd met z’n allen enorm veel energie verbruikt. Dat moet anders. Ik vind niet dat we de volgende generaties met dit probleem kunnen opzadelen. Natuurlijk realiseer ik me dat we maar een kleine speler zijn, maar als je je daar door laat leiden verandert er nooit iets. We moeten aan de slag en moeten het samendoen. We hebben namelijk iedereen nodig.

‘We moeten aan de slag en moeten het samendoen’

Benieuwd naar de verhalen van mijn collega’s? Bekijk ze hieronder!

Ruurt Georg

‘We willen dat mensen blij worden van hun keuze voor zero-emissie’

Lees hier mijn verhaal!

Martijn Schokker

‘Er ontstaat steeds meer bewustzijn: het moet gewoon anders’

Lees hier mijn verhaal!

Yannick Hofstee

‘Door je erin te verdiepen, ontdek je vanzelf hoe mooi groen rijden eigenlijk is’

Lees hier mijn verhaal!

Lieke Kas

‘Wat ik mooi vind aan Green Planet Mobility is dat we er gewoon voor gaan’

Lees hier mijn verhaal!