Martijn Schokker – Marketing en communicatie

“We weten dat er wat moet gebeuren, maar tegelijkertijd gebeurt er echt nog veel te weinig. Daarom vind ik het zo mooi dat wij een bijdrage kunnen leveren met duurzame mobiliteit. Dat we bezig kunnen zijn met de toekomst, met onze wereld van morgen.”

Ik vind het rete-interessant welke rol mobiliteit kan spelen in de hele energietransitie. We zien dat er steeds meer bewustzijn ontstaat: het moet gewoon anders. Maar ja, hoe? Met Green Planet Mobility hebben we in ieder geval al één oplossing.

Ik heb commerciële economie gestudeerd. Een brede opleiding, maar marketing trok mij altijd al het meeste. Ik maak content, hou onze socialemediakanalen en de website bij en werk aan onze vindbaarheid. Kort samengevat ben ik bezig met de zichtbaarheid van Green Planet Mobility, zowel on- als offline. Heerlijk dat ik daarin helemaal mijn ei kwijt kan.

Als geboren Drent en opgegroeid in een bosrijke omgeving, wil ik die graag zo groen mogelijk houden. Dat ik daar als marketeer bij kan helpen vind ik mooi. Hoe brengen we onze auto’s onder de aandacht en hoe krijgen we mensen mee in deze toch nog wel nieuwe wereld? De ontwikkelingen gaan snel. We zien steeds meer mensen in elektrische auto’s rijden. De waterstofauto gaat daar een fantastische toevoeging aan zijn. Ik heb heel veel vertrouwen in de toekomst van duurzame mobiliteit.

‘Er ontstaat steeds meer bewustzijn: het moet gewoon anders’

Benieuwd naar de verhalen van mijn collega’s? Bekijk ze hieronder!

Ruurt Georg

‘We willen dat mensen blij worden van hun keuze voor zero-emissie’

Lees hier mijn verhaal!

Yannick Hofstee

‘Door je erin te verdiepen, ontdek je vanzelf hoe mooi groen rijden eigenlijk is’

Lees hier mijn verhaal!

Edward Doorten

‘We moeten aan de slag en moeten het samendoen’

Lees hier mijn verhaal!

Lieke Kas

‘Wat ik mooi vind aan Green Planet Mobility is dat we er gewoon voor gaan’

Lees hier mijn verhaal!