Ruurt Georg – Co-founder & bedrijfsleider

“We weten dat er wat moet gebeuren, maar tegelijkertijd gebeurt er echt nog veel te weinig. Daarom vind ik het zo mooi dat wij een bijdrage kunnen leveren met duurzame mobiliteit. Dat we bezig kunnen zijn met de toekomst, met onze wereld van morgen.”

Na mijn opleiding kreeg ik de kans om met de mooiste en meest exclusieve auto’s te werken. Dat was mooi, maar ik zag ook dat dit niet de toekomst is. Het waren prachtige auto’s, maar benzineslurpers. Ook merkte ik dat elektrische auto’s voor particulieren nog vaak te ver gegrepen waren. Dat moest toch anders kunnen?

Toen ik de oproep voor een compagnon voor Green Planet Mobility langs zag komen, vond ik het antwoord. Het gaf mij niet alleen de kans om als ondernemer aan de slag te gaan met iets waarin ik geloof, we kunnen het ook nog eens helemaal anders doen. We kunnen zero-emissie rijden voor iedereen bereikbaar én betaalbaar maken. Daarbij staat gemak centraal. Mensen kunnen online hun auto uitkiezen. En met lease betalen ze voor het gebruik en niet voor het bezit.

Als co-founder ben ik betrokken bij het hele traject. Daarnaast ben ik aanspreekpunt voor klanten. Ik ben er om ze te helpen met het maken van de juiste keuze. Ik ben heel eerlijk en zal dan ook altijd eerlijk advies geven. Zero-emissie mobiliteit is nog zo nieuw, dat maakt het eerlijke verhaal nóg belangrijker. We willen immers dat mensen blij worden van hun keuze voor zero-emissie.

‘We willen dat mensen blij worden van hun keuze voor zero-emissie’

Benieuwd naar de verhalen van mijn collega’s? Bekijk ze hieronder!

Martijn Schokker

‘Er ontstaat steeds meer bewustzijn: het moet gewoon anders’

Lees hier mijn verhaal!

Yannick Hofstee

‘Door je erin te verdiepen, ontdek je vanzelf hoe mooi groen rijden eigenlijk is’

Lees hier mijn verhaal!

Edward Doorten

‘We moeten aan de slag en moeten het samendoen’

Lees hier mijn verhaal!

Lieke Kas

‘Wat ik mooi vind aan Green Planet Mobility is dat we er gewoon voor gaan’

Lees hier mijn verhaal!