Yannick Hofstee – Zero-emissie occasion specialist

“Dat we de kans krijgen om met Green Planet Mobility duurzame mobiliteit verder op de kaart te zetten vind ik heel gaaf. Van jongs af aan ben ik al bezig met auto’s en mobiliteit. Niet gek dus dat ik afgestudeerd ben aan de IVA Driebergen.”

Heel eerlijk gezegd was ik tijdens mijn studie nog niet zo bezig met duurzame mobiliteit. Tot ik bij Green Planet terechtkwam. Je gaat hier in no-time groener denken. Hoe meer je met duurzame mobiliteit bezig bent, hoe toffer je het gaat vinden. Je wordt je enorm bewust van wat er moet gebeuren én wat er allemaal al kan. Ik geloof dat het voor iedereen zo werkt. Door je te verdiepen in de mogelijkheden, ontdek je vanzelf hoe mooi groen rijden is.

Als zero-emissie occasion specialist hou ik mij bezig met het hele traject tot de occasion op onze website te vinden is. Dat betekent dat ik veel uitzoekwerk doe. Er is namelijk ontzettend veel verschil tussen de kwaliteit van batterijen en er zit veel verschil tussen aandrijvingen. En wij willen alleen maar de beste occasions.

Ik assisteer bij de inkoop, verzorg proefritten, geef uitleg en zorg dat de auto’s worden afgeleverd. Die diversiteit maakt het werk ontzettend leuk. Helemaal mooi dat we tegelijkertijd ook nog eens iets heel goeds doen.

‘Door je erin te verdiepen, ontdek je vanzelf hoe mooi groen rijden is’

Benieuwd naar de verhalen van mijn collega’s? Bekijk ze hieronder!

Ruurt Georg

‘We willen dat mensen blij worden van hun keuze voor zero-emissie’

Lees hier mijn verhaal!

Martijn Schokker

‘Er ontstaat steeds meer bewustzijn: het moet gewoon anders’

Lees hier mijn verhaal!

Edward Doorten

‘We moeten aan de slag en moeten het samendoen’

Lees hier mijn verhaal!

Lieke Kas

‘Wat ik mooi vind aan Green Planet Mobility is dat we er gewoon voor gaan’

Lees hier mijn verhaal!