Voorwaarden Green Planet Mobility

Wij vinden het belangrijk dat alles duidelijk en inzichtelijk is. Daarom hebben wij al onze voorwaarden overzichtelijk gemaakt op deze pagina. Klik op de link zodat jij de geldende voorwaarden kunt inzien en downloaden.

Heb je een vraag over bepaalde voorwaarden? Of wil je nog aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder of geven verduidelijking wanneer je er niet helemaal uit komt. Via onze contactpagina vind je tal van mogelijkheden om ons te bereiken.

Samenwerkingspartners

Wij werken samen met een aantal partners, met de bedoeling om jou de beste service te kunnen bieden. Want wij vinden het belangrijk dat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw zero-emissie auto. Zodoende werken wij bijvoorbeeld samen met BOVAG en GoCredible. Zo is BOVAG een belangrijke partner als het gaat om garantie omtrent onze occasions. Net zoals BOVAG zorgt GeCredible ook voor garantie, maar dan over jouw betaling. GeCredible ziet erop toe dat jouw betaling pas wordt overgeboekt wanneer wij de auto bij jou hebben afgeleverd en deze door jou is geaccepteerd.