Multifuel tankstation Green Planet

Green Planet lijkt als tankstation misschien een vreemde eend in de bijt als het over duurzaamheid gaat. Maar het tegenovergestelde is echter waar. Als we ergens stappen kunnen maken in de vermindering van CO2-uitstoot en stikstof, is dat wel binnen de mobiliteit. En dus ook bij een tankstation. Daarmee zet Green Planet alvast een stap in een groene en duurzame toekomst, want dat wil toch iedereen!

Green Planet biedt sinds 2013 de combinatie aan tussen traditionele brandstoffen en de beste duurzame oplossingen die er vandaag de dag zijn. Tegelijkertijd werkt Green Planet aan de introductie van de meest schone oplossingen van morgen. Deze oplossingen worden mede mogelijk gemaakt door de DKTI-Transport van het ministerie van I&W, de Connecting Europe Facility (CEF) en FCH-JU van de Europese Unie.

Vandaag aan het werk voor de schonere en slimmere mobiliteit van morgen

Low-emission brandstoffen

Duurzame keuze / Minder uitstoot /
Bespaart gedeeltelijk fossiele brandstof

Zero-emission energiedragers

Duurzame keuze / Geen uitstoot /
Bespaart fossiele brandstof

Fossiele brandstoffen

Minder uitstoot bij LPG /
V-power bespaart brandstof

De keuze is aan de bestuurder

Green Planet biedt voor iedere bestuurder een geschikte brandstof of energiedrager aan, maar de focus ligt op een duurzame oplossing!

Bij het faciliteren van duurzame energie blijft het niet. Immers, zonder de mobiliteit die de duurzame energie gaat gebruiken worden de doelen niet gerealiseerd. De wil om ook bij te dragen aan de daadwerkelijke ingebruikname van de mobiliteit van de toekomst heeft geleid tot de oprichting van een geheel nieuw bedrijf onder de vleugels van Green Planet: Green Planet Mobility.

Bezoek de website van Green Planet Pesse

Green Planet Unlimited Energy Offer

Kies je voor full operational lease via Green Planet Mobility, dan kun je nu ook gebruik maken van het Green Planet Unlimited Energy Offer: onbeperkt waterstof tanken of elektrisch laden bij Green Planet in Pesse. Tegen een vast bedrag per maand.

Bekijk de complete aanbieding

100 waterstofauto's in Noord-Nederland

Green Planet is deelnemer in het HEAVENN-project. Binnen HEAVENN werken meerdere bedrijven en organisaties samen om een volledig functionerende waterstofeconomie te creëren in Noord-Nederland. Met ondersteuning van de FCH-JU en de provincies Groningen en Drenthe vallen alle puzzelstukken die horen bij een waterstofeconomie samengebracht in één project: HEAVENN.

Binnen HEAVENN is Green Planet verantwoordelijk voor de inzet van meer dan 100 waterstofauto’s, die allemaal moeten gaan rijden in Noord-Nederland. Binnen dit project kan Green Planet Mobility de waterstofauto’s straks aanbieden voor een vergelijkbare leaseprijs als het alternatief op conventionele fossiele brandstof. Dit betekent dat je straks bij Green Planet Mobility een Toyota Mirai kunt rijden voor de prijs van een Volkswagen Passat!

Wil je meer weten over dit bijzondere project en eventueel deelnemen aan deze unieke mogelijkheid?


 

Neem contact op met Ruurt Georg