Proefrit aan huis inplannen

Jouw nieuwe auto, goed getest!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de proefrit definitief in te plannen. Is de door jou geselecteerde datum en tijd niet meer vrij? Dan komen we met een aantal vervangende voorstellen. Je kunt bij ons een proefrit inplannen op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:30 uur.

Als je de auto koopt, is deze service HELEMAAL GRATIS! Mocht je toch geen verdere interesse in de auto hebben dan rekenen wij slechts € 1,00 per kilometer vanaf Green Planet gerekend.

Proefrit formulier
Tijd

Mitsubishi Outlander 2.4 PHEV Instyle Trekhaak|ACC

€ 27.900,-Incl. btw Hybride
Bouwjaar:
2020
KM Stand:
65.000 km
  • Proefrit aan huis mogelijk!
  • Rijklaar bij u thuis gebracht
  • 12 maanden BOVAG garantie

Ervaar elektrisch rijden

en ontdek Drenthe

Wil je vrijblijvend een proefrit maken in één van de mooiste gebieden van Nederland? Naast een proefrit aan huis kan je ook de auto uittesten op het ‘Green Planet Mobility Testparcours’. Deze route brengt je door het prachtige Drentse landschap. Ontdek culturele dorpen zoals Ruinen en Dwingeloo, rij via mooie wegen door het platteland en ervaar de schoonheid van het Nationaalpark Dwingelderveld. En dat allemaal met een stille en emissieloze auto. Dat is pas echt genieten!

Na de proefrit kun je de sleutels bij ons inleveren. Mocht je besluiten om de auto te kopen, dan zal één van onze adviseurs contact met je opnemen om de koop online verder af te handelen.


Proefrijden en de afspraak hiervoor ging soepel en laagdrempelig. Het vriendelijke jonge team heeft me alle benodigde info verstrekt mbt elektrisch rijden.”

– Alexander, Meppel