Elektrische Citroën

Elektrische auto’s zijn tegenwoordig populairder dan ooit tevoren en Citroën, de Franse autofabrikant, heeft een aantal geweldige elektrische modellen op de markt gebracht. Onze elektrische Citroën occasions zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van een betrouwbare en comfortabele rijervaring.

Bekijk het aanbod Citroën occasions van Green Planet Mobility. 

Meer lezen

Citroën Ë-C4

Feel Pack

€ 25.950,- Elektrisch
Bouwjaar:
2021
KM Stand:
20.200 km
Leaseprijs:
v.a. €521 p/m
  • Proefrit aan huis mogelijk!
  • Wij garanderen € 2.000 subsidie
  • Rijklaar bij u thuis gebracht
  • 12 maanden BOVAG garantie
Volledig aanbod bekijken

Citroën elektrische occasion


Citroën C-Zero

De Citroën C-Zero is een compacte elektrische auto die zeer geschikt is voor stedelijke omgevingen. Deze auto heeft een actieradius van ongeveer 150 km en kan in slechts 6 uur worden opgeladen met behulp van een 7,4 kW thuislader. De C-Zero is ook uitgerust met een aantal handige functies, waaronder een achteruitrijcamera, Bluetooth-connectiviteit en een 7-inch touchscreen.

Citroën C4 Cactus Electric

Citroën heeft ook de C4 Cactus Electric op de markt gebracht, die veel te bieden heeft. Deze auto heeft een actieradius van ongeveer 350 km en kan in slechts 30 minuten worden opgeladen tot 80% van de capaciteit met behulp van een snellader. De C4 Cactus Electric is ook uitgerust met een aantal geavanceerde functies, zoals automatische koplampen, regensensoren en een 10-inch touchscreen.

Citroën e C4

Een van de populairste modellen van Citroën is de e C4. De ë-C4 is een elektrische auto met een actieradius van ongeveer 350 km en een laadtijd van 30 minuten tot 80% van de capaciteit met behulp van een snellader. De ë-C4 heeft ook een aantal handige functies, waaronder adaptieve cruise control, automatische noodrem, en een achteruitrijcamera.

Elektrische Citroën kopen

Citroën heeft een aantal fantastische elektrische modellen op de markt gebracht die zeker de moeite waard zijn om te overwegen. Of je nu op zoek bent naar een compacte auto voor in de stad of een ruimere auto met geavanceerde functies, Citroën heeft voor iedereen wat wils. Elektrische auto’s zijn de toekomst en Citroën is een fabrikant die hier zeker rekening mee houdt.