Bekijk hier de ervaringen van onze klanten. Wij hechten veel waarde aan jouw oordeel, zodat wij onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren. Via het platform Klantenvertellen kun je een review achterlaten. Zo help je niet alleen ons. Ook help je anderen bij de keuze om zero-emissie te gaan rijden.


 

Prima elektrische auto gekocht. Fijn zaken gedaan!

Ik rijd nu al weer 3 weken naar volle tevredenheid in mijn elektrische Mini rond. We waren op zoek naar een elektrische opvolger voor mijn benzine Mini, en kwamen bij Green Planet Mobility kijken. De aangeboden Mini stond op afspraak klaar voor een proefrit, en was in perfecte staat. Precies wat we zochten. Er werd een redelijke prijs gevraagd en tegelijk ook een fatsoenlijk inruilvoorstel gedaan, zodat we vlot bij elkaar kwamen. Het was plezierig zaken doen: correct, met aandacht en niet opdringerig. We zijn goed op weg geholpen met onze overstap naar elektrisch rijden. Zo hoort het! De Mini is vervolgens correct afgeleverd, en de afspraken m.b.t. de werkzaamheden na levering zijn vlot nagekomen.

Reactie van het bedrijf

Hallo Anette, Bedankt voor jouw beoordeling! Goed om te horen de de elektrische Mini naar volle tevredenheid is en dat je plezierig zaken met ons hebt kunnen doen. Namens iedereen bij Green Planet Mobility wensen wij jou nog veel rijplezier en bovenal veilige zero-emissie kilometers toe! Het team van Green Planet Mobility

- Sellingen - 08-08-2021

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Naast goede prijs/kwaliteit verhouding, is het goed bereikbaar. Goede nazorg. Leuke enthousiaste verkopers met een duidelijke missie. Ga zo door!!!

Reactie van het bedrijf

Hallo Bas, Bedankt voor jouw review! Fijn om te lezen dat je enthousiast bent over jouw ervaring met ons. Namens ons hele team wensen wij jou veel veilige én plezierige zero-emissie kilometers toe! Het team van Green Planet Mobility

- Winterswijk - 05-08-2021

Meedenkend, vrijblijvend en super blij met mijn keuze

Door een andere baan met meer woon/werk kilometers hebben we besloten dat dit niet meer kon met mijn vertrouwde Suzuki Alto. Bij Green Planet Mobility stond een elektrisch auto te koop met weinig kilometers. Een afspraak gemaakt en we mochten een proefrit maken. Dat was wel even wennen, automaat, geen geluid. Ik vond het heel bijzonder. We reden een woonwijk in en daar stond een kat op de weg en die ging niet weg. Die hoorde ons natuurlijk niet aankomen. De auto reed super. Veel power en heel rustig. Hier kon ik wel aan wennen. De verkoper van Green Planet Mobility vertelde ons dat de subsidie pot voor elektrische auto’s nog niet leeg was en dat we nog 2000 euro subsidie voor de auto konden krijgen. De aanschafprijs van een elektrische auto is wel hoger maar ik hoef niet meer te tanken, betaal geen wegenbelasting en de onderhoudskosten zijn ook minder dan bij een brandstofauto. De subsidie moesten we wel zelf aanvragen maar met de uitleg van Green Planet Mobility was dit heel makkelijk. Inmiddels heb ik de 2000 euro ook al van de belangdienst ontvangen en valt de aanschafprijs weer mee. Ik moet per dag ongeveer 100 kilometer rijden en hierdoor kan ik thuis laden. Met zonnepanelen op het dak scheelt dit weer in de kosten. Met de huidige benzineprijzen rijd ik met een glimlach langs de benzinepomp. Ik ben blij met mijn ‘zoef-zoef’.

Reactie van het bedrijf

Hallo Karin, Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review! Wij zijn erg blij om te horen dat je zo enthousiast bent over het elektrisch rijden. Veel veilige en zero-emissie kilometers toegewenst! Het team van Green Planet Mobility

- Bovensmilde - 20-07-2021

Plezierige gedrevenheid naar zero emissie

Ik tank al geruime tijd HVO (biodiesel B100) bij Green Planet in Pesse en mij viel op dat er een waterstofpomp werd gebouwd en dat er een toenemend aantal waterstofauto's op het terrein stond. Toen ik een kijkje ging nemen werd ik belangstellend aangesproken en kreeg ik de mogelijkheid geboden een proefrit te maken. Dat was een geweldige ervaring. Een heerlijk stille auto met, vergeleken met "gewoon elektrisch" een mooie actieradius, en ruim voorzien van accessoires. Ik overweeg serieus over te stappen op waterstof, zeker als er landelijk wat meer tankstations zijn. Op mijn vraag of ik een fietsendrager mee kon nemen werd ik thuis nog voorzien van informatie over een systeem geschikt achterop de auto.

Reactie van het bedrijf

Hallo Gerrit Jan, Bedankt voor het schrijven van jouw review! Goed om te lezen dat je serieus overweegt om over te stappen op een waterstofauto. Wij helpen je graag verder met de keuze voor een passende waterstofauto! Het team van Green Planet Mobility

- Assen - 13-07-2021

Alles top geregeld, zoals je het zou wensen.

Green Planet Mobility heeft mij van een Toyota Miraï voorzien en ik had me geen andere partij kunnen indenken die dat beter had kunnen doen. Je merkt aan Green Planet Mobility dat het geen gewoon autobedrijf is, maar dat ze echt als doel hebben om de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen terug te brengen. Daarom gaan ze ook een stapje verder voor je als klant. Dat merk je bijvoorbeeld aan het feit dat ze ook buiten openingstijden voor je klaar staan. Je merkt aan alles dat Green Planet Mobility er alles aan doet om de ervaring met zero emissie auto's zo goed als mogelijk te laten verlopen. Ik raad dit bedrijf aan bij mijn vrienden en familie!

Reactie van het bedrijf

Hallo Johnny, Bedankt voor je mooie review! Wij vinden het prettig om te horen dat wij jou goed van dienst zijn geweest. Wij wensen jou veel rijplezier en veilige zero-emissie kilometers toe! Het team van Green Planet Mobility

- Heino - 18-06-2021
5 klanten waarderen ons gemiddeld met een 10/10

Beoordeel ons

Wij willen onze dienstverlening altijd blijven verbeteren. Alleen volle tevredenheid telt bij ons! Daarom zijn wij benieuwd naar jouw mening en ervaring met Green Planet Mobility. Je zou ons een groot plezier doen met jouw beoordeling!

Klik op de link hiernaast en schrijf jouw review. Dit duurt maar 1 minuut, zolang je geen heel boek over ons gaat schrijven…

Help ons verder

Met iedere review die wij ontvangen zijn wij erg blij! De ervaringen van onze klanten vormen de basis van de dienstverlening die wij aanbieden. Met de juiste input kunnen wij jou, en onze andere klanten de beste service blijven aanbieden. Dat wil toch iedereen!

Klantenvertellen

Klantenvertellen is specialist en marktleider in Nederland in klantbeoordelingen. Daarom zetten wij het reviewsysteem in voor het verzamelen en publiceren van ervaringen. Klantenvertellen doet er alles aan om onechte beoordelingen er uit te filteren. Hiervoor maken ze gebruik van een aantal ingebouwde barrières die de neppe reviews identificeert.

Het is voor iedereen mogelijk om een beoordeling te rapporteren als er een vermoeden is dat deze niet echt is. Wij kunnen ervaringen niet aanpassen of verwijderen. Klantenvertellen kan een beoordeling wel verwijderen, maar doet dat alleen als deze niet aan de richtlijnen voldoet of wanneer er persoonsgegevens worden gedeeld.

Klik hier voor meer informatie over Klantenvertellen.