Beoordeel ons


Wij willen onze dienstverlening altijd blijven optimaliseren. Daarom zijn wij benieuwd naar jouw mening en ervaring met Green Planet Mobility. Je zou ons een groot plezier doen met jouw beoordeling! Dit duurt maar 1 minuut, zolang je geen heel boek over ons gaat schrijven…

Dit vinden anderen van ons
Benieuwd naar wat anderen over ons zeggen? Lees dan de reviews hieronder:


Betrouwbaar

Gerben geeft je meteen een gevoel van betrouwbaarheid. Dat was fijn bij de aanschaf van onze jonge occasion. Ook de goede communicatie erna bevestigde dit beeld. We zijn blij met onze plugin hybride!
- Eesveen
10/10

Goede service

Met alles goed geholpen door Gerben, snelle reactie en snelle handelingen Zeker een aanrader
- Havelte
10/10

Alles zoals afgesproken

Zeer goed behandeld en snel . Auto thuis afgeleverd wat een service.
- Andijk
9/10

Mooie auto en goede prijs kwaliteit

Goed en snel geholpen door Gerben. Prima prijs voor een mooie auto.
- Zwolle
10/10

Super geregeld met uitstekende service

Helder en transparant bedrijf met uitstekende service en hulp van Gerben.
- Havelte
10/10

Mooie goede EV gekocht bij Green Planet

Top auto geleverd door Gerben, zoals beloofd via de telefoon. Netjes op tijd voor de deur afgeleverd. Minpuntje: jammer dat er standard geen laadpaal kabel bij de auto geleverd is. Blijft apart om ongezien een tweede hands auto te kopen, maar Green Planet kan ik hiervoor aanbevelen.
- Ravenstein
9/10

Erg blij met de service en nieuwe auto

Prettig contact met Gerben/Lothar, ze staan altijd voor je klaar wat voor vraag je ook mocht hebben. Nadat we de auto gekocht hadden moesten er nog wat zaken geregeld worden, deels ook omdat we een trekhaak hebben laten monteren. Goed op de hoogte gehouden van de vorderingen.
- Eelde
10/10

Zeer tevreden

Voor een paar weken geleden contact gezocht over een Outlander PHEV welke wij zagen op internet. We werden snel door Gerben gebeld en zeer prettig te woord gestaan. Met de garantie van twee weken recht op retour heb wij de knoop doorgehakt en de auto gekocht. Eenmaal in Winterswijk kwamen [...]
- Winterswijk
10/10

Zorgeloos auto kopen

Nu na bijna een jaar. Nog steeds super tevreden met de e-UP. Het is de favoriete auto binnen onze familie, gewoon omdat het rijden leuker is
- Amstelveen
9/10

`Betrouwbare en duidelijke communicatie

Lothar was een betrouwbaar persoon om zaken mee te doen. Omdat er nog een aantal zaken geregeld moesten worden na de koop hield hij ons goed op de hoogte van de vorderingen. Keurig gepoetst werd de auto op het afgesproken tijdstip netjes voor de deur afgeleverd !
- Westerlee
10/10

Eerlijk en transparant


Op de website van Klantenvertellen staan al onze reviews. Zo kan je hier ook filteren op datum of de score van de reviews. Zo kan jij altijd alle reviews lezen die over ons zijn geschreven. Eerlijk en transparant zijn kernwaarden binnen ons bedrijf, en dat geldt ook voor onze reviews!

Bekijk al onze reviews

Reviews via Klantenvertellen


Op het gebied van klantenbeoordelingen is Klantenvertellen de marktleider in Nederland. Daarom zetten wij dit reviewsysteem in voor het verzamelen en publiceren van ervaringen. Klantenvertellen doet er alles aan om onechte beoordelingen eruit te filteren. Hiervoor maken ze gebruik van een aantal ingebouwde barrières die de neppe reviews identificeert.

Wij kunnen ervaringen niet aanpassen of verwijderen. Klantenvertellen kan een beoordeling wel verwijderen, maar doet dat alleen als deze niet aan de richtlijnen voldoet of wanneer er persoonsgegevens worden gedeeld.