Ons verhaal


Wij staan voor een groenere toekomst. Een toekomst waarin elektrische auto’s en waterstofauto’s de standaard zijn. Meer en meer worden wij met onze neus op de feiten gedrukt dat wij met elkaar stappen moeten ondernemen om het klimaat en daarmee onze planeet moeten redden. En dat begint bij onszelf. Natuurlijk willen wij op ieder gebied ons steentje bijdragen, en waar wij kunnen zullen wij dat ook zeker doen. Maar de grote impact zit hem in de personenmobiliteit. Dit is onze expertise en wij kunnen helpen hier een grote impact te maken.

Ons doel
Als Green Planet Mobility staan wij voor vergroening van de mobiliteit en vermindering in de emissie. Wij bieden dus auto’s aan met een elektromotor met de energieopslag in batterijen of op waterstof. Om ons doel sneller te kunnen realiseren, bieden wij ook de perfecte midden weg aan: de plug-in hybride occasions. Door te kiezen voor een occasion realiseer jij een grotere impact op de emissiereductie. Zo dragen we iets bij aan de natuur en een schonere wereld door het afremmen van de uitstoot van schadelijke stoffen. Samen bouwen we aan een groenere toekomst. Voor onszelf, onze dierbaren en voor de generaties na ons. Als iedereen zijn steentje bijdraagt dan kunnen wij met elkaar grote groene stappen zetten. Ons doel is om deze low-emissie auto’s voor iedereen toegankelijk te maken.

Bekijk aanbod

Why

Wij geloven dat er in de mobiliteit van de toekomst maar één mogelijkheid is: zero-emissie gebaseerd op duurzaam opgewekte energie. Green Planet Mobility wil een robuuste bijdrage leveren om deze zero-emissie toekomst te realiseren. Door low-emissie occasions aan te bieden dragen wij ons steentje bij aan een schonere en meer duurzame wereld.


How

Wij maken low-emissie personenauto’s toegankelijk voor iedereen. Dat doen we onder meer met ons aanbod van elektrische auto’s en waterstofauto’s, dat uitsluitend bestaat uit occasions. Maar ook door snelladen en waterstof tanken te faciliteren bij het Green Planet multifuel tankstation.


What

De beste low-emissie occasions bieden we aan tegen ‘best value for money’ prijzen. Kopen en operational lease; het is beide mogelijk. En altijd met uitstekende voorwaarden. Inclusief snelladen, waterstof tanken, onderhoud, service en verzekering. Kortom: wij ontzorgen jou van A tot Z!


Waar komen onze batterij auto’s vandaan?

Onze batterij occasions komen meestal uit Duitsland of andere West-Europese landen zoals Frankrijk of Italië. Ons team van specialisten is altijd op zoek naar de beste auto’s die er in deze markten beschikbaar zijn. In de meeste gevallen gaat het om een auto die aangeboden wordt door een buitenlandse dealer van het specifieke merk.

Hoe gaat het in zijn werk?
Eerst wordt er altijd gekeken of een auto de goede specificaties heeft. Hierbij wordt ook gelet op specificaties die je niet direct ziet, maar voor het gebruik wel erg prettig en belangrijk zijn. Bijvoorbeeld het type laadaansluiting en de interne lader die een auto heeft. Daarnaast moet de auto er natuurlijk mooi uitzien. Wanneer de juiste auto gevonden is zal er in de historie gedoken worden, zodat we zeker weten dat de onderhoudshistorie goed is en de auto geen schadeverleden heeft. Als laatste moet de auto ter plekke technisch bekeken worden volgens een uitgebreide checklist, waarbij onder meer gelet wordt op kleine schades, overmatige slijtage en – zeker niet onbelangrijk – de conditie van de accu. Pas als alles goed is gaan we over tot aanschaf, zodat we zeker weten dat we jou een goede auto aanbieden.

Onze batterij auto's

Waar komen onze waterstofauto’s vandaan?

Er zijn in Nederland nog niet zo veel waterstofauto’s, daardoor zijn er ook nog niet zoveel waterstofoccasions. Hetzelfde geldt voor de rest van Europa. Daarom zijn we verder gaan kijken. Zo kwamen we terecht in Amerika, want daar rijden al sinds 2015 grote aantallen waterstofauto’s rond. En dus zijn er ook relatief veel occasions beschikbaar die we graag naar Nederland halen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Onze voorraad Toyota-waterstofoccasions is afkomstig van meerdere Toyota-dealers in Californië. We weten alles van de auto’s, want dat wordt in Amerika keurig bijgehouden. Zo staat er in het CARFAX-rapport precies aangegeven hoeveel eigenaren de auto heeft gehad, wanneer de onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd en bij welke kilometerstand. De auto’s zijn aangeschaft bij betrouwbare dealerbedrijven om maximale zekerheid te krijgen over de kwaliteit. Eenmaal in Nederland zijn de auto’s grondig geïnspecteerd door onze officiële servicepartner, Toyota Auto Drenthe Groep. Deze Toyota-dealer is gespecialiseerd in waterstofauto’s. Want wij willen de beste occasions aanbieden, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw zero-emissie auto!

Onze waterstofauto's