Duidelijk en inzichtelijk


Wij vinden het belangrijk dat alles duidelijk en inzichtelijk is. Daarom hebben wij al onze voorwaarden overzichtelijk gemaakt op deze pagina. Klik op de link zodat jij de geldende voorwaarden kunt inzien en downloaden.

Heb je een vraag over bepaalde voorwaarden? Of wil je nog aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder of geven verduidelijking wanneer je er niet helemaal uitkomt. Via onze contactpagina vind je tal van mogelijkheden om ons te bereiken.

Samenwerkingspartners
Wij werken samen met een aantal partners, met de bedoeling om jou de beste service te kunnen bieden. Want wij vinden het belangrijk dat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw zero-emissie auto. Zodoende werken wij bijvoorbeeld samen met BOVAG en GoCredible. Zo is BOVAG een belangrijke partner als het gaat om garantie omtrent onze occasions. Net zoals BOVAG zorgt GoCredible ook voor garantie, maar dan over jouw betaling. GoCredible ziet erop toe dat jouw betaling pas wordt overgeboekt wanneer wij de auto bij jou hebben afgeleverd en deze door jou in orde is bevonden.


Verkoop

Alle voorwaarden rondom het kopen van een auto met minder of geen uitstoot kan je vinden in onze algemene voorwaarden Green Planet Cars B.V.

Download

Operational lease

Alle voorwaarden rondom het leasen van een auto met minder of geen uitstoot kan je vinden in onze algemene voorwaarden operational lease Green Planet lease B.V.

Download

BOVAG-garantievoorwaarden

Lees hier alles over de garantievoorwaarden die worden gesteld door BOVAG. Er is een tweedeling gemaakt tussen particuliere en zakelijke voorwaarden. Kies welke garantievoorwaarden jij wilt downloaden:


Bovag algemene voorwaarden

Lees hier alles over de algemene voorwaarden die worden gesteld door BOVAG. Er is een tweedeling gemaakt tussen particuliere en zakelijke voorwaarden. Kies welke algemene voorwaarden jij wilt downloaden:


GoCredible

Benieuwd naar de voorwaarden die GoCredible hanteert voor het gebruik van betaaldienst SmartP? Je vindt ze hier allemaal. Klik op de downloadknop en het complete document is inzichtelijk.

Download