Wij staan graag voor jou klaar

Wil je graag contact met ons opnemen? Dat kan! Onze specialisten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Snel een antwoord op jouw vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-7603441 of via WhatsApp. Of mail ons via mobility@greenplanet.nl.

Contact buiten openingstijden
Zit je met vragen buiten onze openingstijden? Dan kan je deze altijd naar ons toesturen via het contactformulier of door te mailen naar mobility@greenplanet.nl. Je kan ons natuurlijk ook een WhatsApp-bericht sturen. Wij nemen dan de eerstvolgende werkdag in de ochtend contact met jou op. Je krijgt altijd zo snel als mogelijk een reactie van ons!

Contact met een specialist

Openingstijden

Wij zijn geopend op de volgende dagen & tijden:
Ma – Vr: 8:00 tot 17:30
Za: Op afspraak

Bezoek alleen op afspraak
Wil jij graag langskomen om een auto te bekijken of om een proefrit te maken? Dat kan! Maak hiervoor een afspraak met ons. Wij zorgen er dan voor dat de auto beschikbaar is en onze adviseur alle tijd voor jou heeft.

Plan mijn bezoek

Contactformulier

Contact

Bedrijfsgegevens

Als onderdeel van Green Planet Pesse zijn wij gevestigd bij het gelijknamige tankstation. Bekijk hieronder onze (adres)gegevens:

A28 – Afslag 28
Bultinge 2
7933 TZ Pesse
KvK: 04053216

Hulp bij jouw keuze

Wij helpen je graag met jouw keuze voor een elektrische auto of een waterstofauto. Samen kijken we naar jouw wensen en behoeften en zoeken hier de perfecte auto bij! Is voor jou juist de actieradius belangrijk? Hecht je meer waarde aan ruimte en comfort? Of zoek je een auto die het voordeligst is voor jou? Geen probleem. Door ons brede aanbod aan elektrisch aangedreven occasions hebben wij altijd een auto die bij jou past!

Bekijk aanbod

how to add map in website