Wil je graag contact met ons opnemen? Dat kan! Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wil je graag meer informatie ontvangen, of wil je je laten adviseren over onze zero-emissie occasions? Je kan ons via meerdere kanalen bereiken, zodat je zelf de keuze hebt hoe je ons wilt benaderen.

Direct contact met ons opnemen

Je kan ook direct contact met ons opnemen. Telefonisch via 085-7603441, via WhatsApp of door te mailen naar mobility@greenplanet.nl.

 

Contactformulier

Contact

Bezoek alleen op afspraak

A28 – Afslag 28
Bultinge 2
7933 TZ Pesse
KvK: 04053216

Hulp bij jouw keuze

Wij helpen je graag met jouw keuze voor een zero-emissie occasion. Samen kijken we naar jouw wensen en behoeften en zoeken hier de perfecte auto bij! Is voor jou juist de actieradius belangrijk? Hecht je meer waarde ruimte en comfort? Heb je en voorkeur voor een elektrische auto of een waterstofauto? Of zoek je een auto die het voordeligst is voor jou? Geen probleem. Door onze brede aanbod aan zero-emissie occasions hebben wij altijd een auto die bij jou past!

Wij proberen altijd zo snel mogelijk op jouw vragen te reageren! Tijdens onze openingstijden is er altijd wel een medewerker beschikbaar die jou te woord kan staan! Wij zijn pas tevreden wanneer jouw vraag volledig is beantwoord. Als wij zelf het antwoord niet direct weten, dan gaan wij dit tot in de puntjes voor jou uitzoeken.

Openingstijden

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Contact buiten openingstijden

Zit je met vragen buiten onze openingstijden? Dan kan je deze altijd naar ons toe sturen via het contactformulier of door te mailen naar mobility@greenplanet.nl. Of stuur ons een WhatsApp bericht. Wij nemen dan de eerst volgende werkdag in de ochtend contact met jou op! Zo krijg je altijd een reactie van ons!