Multifuel tankstation


Green Planet Een multifuel tankstation is noodzakelijk om iedereen van groene energie te voorzien. Als we ergens stappen kunnen maken in de vermindering van CO2-uitstoot en stikstof, is dat wel binnen de mobiliteits- en transportsector. Green Planet doet dat met groene brandstoffen, groene snelladers en groene waterstof.


Green Planet biedt sinds 2013 de combinatie aan tussen traditionele brandstoffen en de beste duurzame oplossingen die er vandaag de dag zijn. Tegelijkertijd werkt Green Planet aan de introductie van de meest schone oplossingen van morgen. Deze oplossingen worden mede mogelijk gemaakt door de DKTI-Transport van het ministerie van I&W, de Connecting Europe Facility (CEF) en FCH-JU van de Europese Unie.

Vandaag aan het werk voor de schonere en slimmere mobiliteit van morgen


De keuze is aan de bestuurder

Green Planet biedt voor iedere bestuurder een geschikte (groene) brandstof of energiedrager aan, maar de keuze ligt altijd in volledige vrijheid bij de bestuurder. Je kan bij Green Planet in Pesse met vrijwel iedere auto terecht voor een volle tank of accu! Zo beschikt het tankstation over voldoende benzine- en dieselpompen, de modernste snelladers en heeft het sinds kort een gloednieuwe waterstofdispenser. En dit alles is ook beschikbaar voor vrachtwagens. Zo biedt Green Planet dus iedere bestuurder een passende brandstof of energiedrager aan!


Website Green Planet

Wil je meer weten over het aanbod aan (duurzame) brandstoffen van Green Planet, de projecten waar aan wordt gewerkt of over alle faciliteiten die aanwezig zijn bij het tankstation? Bezoek dan de website van Green Planet

Ga naar de website

100 waterstofauto’s in Noord-Nederland

Green Planet is deelnemer in het HEAVENN-project. Binnen HEAVENN werken meerdere bedrijven en organisaties samen om een volledig functionerende waterstofeconomie te creëren in Noord-Nederland. Met ondersteuning van de FCH-JU en de provincies Groningen en Drenthe vallen alle puzzelstukken die horen bij een waterstofeconomie samengebracht in één project: HEAVENN.

Binnen HEAVENN is Green Planet verantwoordelijk voor de inzet van meer dan 100 waterstofauto’s, die allemaal moeten gaan rijden in Noord-Nederland. Binnen dit project kan Green Planet Mobility de waterstofauto’s straks aanbieden voor een vergelijkbare leaseprijs als het alternatief op conventionele fossiele brandstof. Dit betekent dat je bij Green Planet Mobility een Toyota Mirai kunt rijden voor de prijs van een Volkswagen Passat!

Wil je meer weten over dit bijzondere project en eventueel deelnemen aan deze unieke mogelijkheid? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Contact opnemen