Ons team


Wat drijft de mensen binnen ons team van Green Planet Mobility? Iedere medewerker heeft zijn eigen achtergrond en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het doel van Green Planet Mobility: zero-emissie mobiliteit. Hieronder lees je per medewerker zijn of haar persoonlijke verhaal. Zo heb je direct een beeld bij ons. Wel zo leuk!


Edward Doorten

Eigenaar

“We willen de wereld graag een stukje beter én groener maken, maar weten ook dat dat niet in één dag gaat en dat daar veel meer voor nodig is dan alleen het aanbieden van groene brandstoffen. Daarom gaan wij met Green Planet Mobility net wat verder. Want iedere stap in de groene richting telt.”

Gerben Pol

Verkoopspecialist

“We moeten zorgen dat we de lucht die we inademen gezonder maken. Daar kan zero-emissie mobiliteit een grote rol in spelen. Het is gewoon overbodig om in je eentje in een grote benzine- of dieselauto rond te rijden. Daarom willen wij duurzaam rijden voor iedereen bereikbaar én betaalbaar maken.”

Marinus Buunk

Auto Cosmeticus

Maak kennis met Marinus, onze gepassioneerde medewerker met een hart voor auto’s. Hij vindt het geweldig om de blijdschap op het gezicht van klanten te zien wanneer ze hun glanzende nieuwe auto komen ophalen. Met oog voor detail en passie voor zijn vak zorgt Marinus ervoor dat elke auto schittert als nooit tevoren!

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij een bijdrage leveren aan het terugdringen van de CO2-uitstoot? Kom dan ons team versterken! Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar jouw open sollicitatie is altijd welkom.


Wij staan voor duurzame mobiliteit

Ons team staat voor duurzame mobiliteit. Wij zijn een enthousiast en vastberaden team! Vol (duurzame) energie zetten wij ons in om de mobiliteitssector te veranderen. Door de opwarming van de aarde en de toenemende stikstofproblematiek vinden wij dat het tijd is voor actie. Dagelijks wordt er gebruikgemaakt van auto’s – ook door ons zelf – om van A naar B te reizen. Dit gebeurt veelal met auto’s die rijden op fossiele brandstoffen zoals diesel en benzine. Hier valt een grote slag te slaan door het dagelijkse vervoer met fossiele brandstofauto’s te vervangen door low- óf zero-emissie auto’s.

Bekijk aanbod

Toekomst

Zero-emissie auto’s – auto’s zonder uitstoot – hebben in onze ogen de toekomst. Binnen ons team zien wij geen andere optie. Het is dan ook ons doel om deze auto’s onder de aandacht te krijgen, bestuurders hier enthousiast voor te maken en uiteindelijk te helpen om de perfecte zero-emissie auto te vinden! Wij begrijpen als geen ander dat er nog genoeg vragen zijn over het rijden in elektrische- of waterstofauto’s. Daarom helpen wij jou graag om al deze vragen te beantwoorden. Dat doen we door complete informatie aan te leveren over iedere zero-emissie occasion die wij aanbieden.

Contact met een adviseur