Generation Zero in een notendop

Generation Zero staat voor een nieuwe generatie van mobiliteit, waarbij zero-emissie niet de uitzondering, maar de norm is. Wij zijn een online platform, een community voor fans van zero-emissie mobiliteit. Daarom delen wij eerlijke kennis over mobiliteit en de energietransitie, aangevuld met ervaringen uit de praktijk. Alles wat je wilt weten om te kunnen kiezen voor zero-emissie is hier te vinden. Wil je informatie over één bepaald onderwerp? Selecteer dan de categorie in de tijdlijn.

Voordelig


Best value for money

Wij zetten in op de beste zero-emissie occasions die er in de markt beschikbaar zijn. Daarom bieden wij ze aan voor best value for money verkoop- of leaseprijzen. Zo maken we zero-emissie rijden voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar.


Mobiliteit

Wij maken het voor iedereen zo makkelijk mogelijk. Daarom bieden we alles op één plaats aan: online. We hebben alles zo makkelijk, inzichtelijk en toegankelijk mogelijk gemaakt, zodat je het eerlijke verhaal krijgt en zeker weet dat je de beste keuze maakt. 


Toekomstproof

Sluit je ook aan bij ons platform en kies voor zero-emissie mobiliteit. Want alleen zo kunnen we samen de toekomst ontketenen.