Full operational lease (alleen met KvK-inschrijving)


Wil jij zorgeloos rijden en nergens meer aan hoeven denken? Dan is full operational lease echt iets voor jou. Voor een vaste maandtermijn weet jij altijd waar je aan toe bent. Zo rij je zonder zorgen in de mooiste elektrische auto’s of waterstofauto’s. Wij zorgen ervoor dat jouw elektrische auto of waterstofauto in topconditie is én blijft. Onderhoud, verzekering, pechhulp; je hoeft er niet aan te denken, want het is al geregeld door ons. Dat is wel zo makkelijk!

Leasevoorstel
Klik bij één van de occasions op de knop om een leasevoorstel op maat aan te vragen. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en komen met een passend aanbod. Via de mail krijg jij dan een totaaloverzicht met de leaseprijs die bij jou past, en alle bijkomende opties. Wist je dat full operational lease van een occasion gemiddeld 15% voordeliger is dan van een nieuwe auto?

Bekijk aanbod

Flexlease

Kies je voor full operational lease van een occasions van Green Planet Mobility, dan kies je automatisch voor Flexlease. Met Flexlease geven wij je een flexibele looptijd, waarbij je tussendoor kunt kiezen voor een andere occasion uit ons aanbod. Overstappen naar een andere auto kost maar 5% van de verkoopprijs (bij aanvang leaseperiode). Wil je helemaal stoppen met leasen? Dat kan op elk moment (zonder opgave van reden) en kost slechts 10% van de verkoopprijs. Leasen bij Green Planet Mobility is dus altijd flexibel!


Afleveren bij jou thuis of op je werk. Dat is gemakkelijk!

Wij leveren jouw nieuwe auto binnen 2 weken na bestelling bij je af. Je kunt zelf kiezen waar wij jouw auto afleveren: Bij jou thuis, op je werk of bij één van de EDGe Mobility servicepartners. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in Pesse! Vul jouw keuze in tijdens het online kopen van elektrische auto, of stem dit af met één van onze adviseurs.


Advies op maat

Op zoek naar meer informatie of persoonlijk advies? Wij helpen je graag! Samen gaan we op zoek naar de zero-emissie auto die het beste bij jou past.

Ik wil advies

Altijd een servicepartner in de buurt

Onze (lease)auto’s rijden bij klanten door heel Nederland. Daarom hebben we ook een landelijk netwerk van servicepartners. Zo kun je voor onderhoud en reparaties altijd terecht bij een servicepartner bij jou in de buurt. En als er geen servicepartner is binnen 50 kilometer van jouw huisadres, dan zorgen wij dat die er komt.

Gecertificeerde partners
Al onze servicepartners zijn EDGe Mobility-gecertificeerd. Dit betekent dat zij specialist zijn in het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan elektrische auto’s. EDGe Mobility-bedrijven beschikken over:

  • Gekwalificeerde en EV-opgeleide medewerkers
  • Moderne werkplaatsvoorzieningen, hoogvolt gereedschap
  • Remote diagnostics met originele equipment
  • Parkeergelegenheid met laadvoorzieningen

Bij alle EDGe Mobility-servicepartners is jouw auto in goede handen en blijft hij in topconditie!