De service van Green Planet

Groen rijden, zonder zorgen!

Wij van Green Planet maken het voor iedereen mogelijk om groener te rijden. We bieden onze occasions met unieke services aan om jouw overstap zo makkelijk mogelijk te maken. We snappen ook dat overstappen naar zero-emission niet voor iedereen haalbaar is, daarom bieden wij ook hybrides aan met dezelfde service. Heb je vragen of zou je graag eens vrijblijvend een proefrit willen maken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Online kopen


Bij ons kun je jouw nieuwe auto gemakkelijk online kopen! Wij bieden het gemak van een webshop met de service van een dealer. Je hebt de mogelijkheid om een auto ‘ongezien’ te kopen, waarna wij deze op een vooraf afgesproken moment bij je thuis bezorgen. Natuurlijk kun je de auto ook eerst in het echt bekijken met onze proefrit-aan-huis-service. Je kunt veilig afrekenen met Gocredible, waardoor je als koper goed beschermd bent. Het betaalde bedrag wordt via iDeal overgemaakt naar Stichting Derdengelden GoCredible en pas als je de auto in ontvangst hebt genomen én goedgekeurd, wordt het bedrag aan ons overgemaakt. Dit is een extra veilige en kosteloze service! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Proefrit aan huis


Bij Green Planet verkopen we auto’s aan huis. Je kunt ervoor kiezen om de auto ‘ongezien’ online te kopen en deze te laten bezorgen óf een proefrit aan huis boeken. Dan komen we naar je toe voordat je de auto hebt gekocht, zodat je deze eens goed uit kan testen. En het allerleukste? Als je de auto daadwerkelijk koopt, is deze service HELEMAAL GRATIS! Mocht je toch geen verdere interesse in de auto hebben dan rekenen wij slechts € 1,00 per kilometer vanaf Green Planet gerekend.

Voorbeeld; Woon je in Apeldoorn? Dan zijn de kosten € 87,30. Woon je in Apeldoorn én besluit je om de auto te kopen? Dan zijn de kosten € 0,00!

Altijd goedkoper dan de dealer!


Onze auto’s zijn altijd € 750 euro goedkoper dan een gelijkwaardige auto bij de dealer. Wij betalen geen kosten voor een (dure) showroom, waardoor wij scherpere prijzen kunnen aanbieden. Een correcte prijs-kwaliteitverhouding is voor ons belangrijk in het aanbieden van auto’s.

Vandaag kopen, vandaag rijden!


Zodra je eenmaal een auto hebt gekocht, wil je er toch ook direct in rijden? Dankzij onze ’vandaag kopen, vandaag rijden’ service maken we dit mogelijk. Wij maken de auto volledig rijklaar en zetten de auto ter plekke op naam. Zo kun je jouw nieuwste aanwinst direct meenemen. Bij Green Planet maken we low-emissie-rijden nóg makkelijker!

Let op; dit kan alleen bij auto’s die al op kenteken staan.

Gratis aflevering aan huis


Met onze handige afleverservice brengen we jouw gloednieuwe auto gewoon bij jou thuis! Geen gedoe met transport of lange wachttijden. We staan klaar om je droomauto te bezorgen, gewoon aan je voordeur!

12 maanden BOVAG-garantie


Al onze occasions zijn standaard voorzien van 12 maanden BOVAG-garantie. Dit betekent dat je het eerste jaar volledig bent ingedekt voor technische gebreken aan de auto. In de meeste gevallen geldt er ook nog fabrieksgarantie, op bijvoorbeeld batterijpakketten kan tot wel 8 jaar garantie zitten. Vraag onze specialisten hoe dit zit bij jouw droomauto, we nemen graag alles met je door!

Subsidie Aanvraagservice


Klaar voor de overstap naar elektrisch rijden maar maak jij je zorgen of je daadwerkelijk de SEPP subsidie t.w.v. €2000,- ontvangt? Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk! Wanneer u een auto koopt bij Green Planet Mobility bieden wij gratis ondersteuning bij het aanvragen van subsidie voor jouw elektrische occasion. Daarnaast garanderen wij dat je deze subsidie daadwerkelijk ontvangt! Geen zorgen dus meer over je subsidie!

Laadpaal service


Bij de overstap naar elektrisch of hybride rijden gaat het niet alleen over de aanschaf van een auto maar ook over het creëren van een betrouwbare laadinfrastructuur. Wanneer u een auto koop bij Green Planet Mobility, bieden wij de mogelijkheid om daar meteen een laadpaal bij aan te schaffen. Aller mooi in één keer geregeld! Wij werken samen met Eneco voor de beste installatie en service.