Jouw zero-emissie auto in topconditie

Wij bieden jou graag de best mogelijke service. Want het is belangrijk om jouw zero-emissie auto in topconditie te houden. Zo kun je er optimaal van genieten. Om jou ook op het gebied van service volledig te kunnen ontzorgen, hebben we in samenwerking met EDGe Mobility een landelijk netwerk van servicepartners opgebouwd.

Service via EDGe Mobility

Onze partner heeft een landelijk netwerk van erkende autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden. Innovam en Autoniveau zijn de initiatiefnemers van EDGe Mobility, die zo hun kennis delen met alle aangesloten partners. Door kennis te delen hebben de gecertificeerde autobedrijven alle knowhow en tools in huis. Zo kunnen ze alle vragen van automobilisten beantwoorden. Daarnaast voeren ze onderhoud uit en verhelpen ze storingen bij elektrische auto’s van alle merken en modellen verhelpen.

Alle EDGe Mobility-bedrijven beschikken over:

  • Gekwalificeerde en EV-opgeleide medewerkers
  • Moderne werkplaatsvoorzieningen, hoogvolt gereedschap
  • Remote diagnostics met originele equipment
  • Parkeergelegenheid met laadvoorzieningen

Zo blijft jouw auto in topconditie en is deze in goede handen bij één van onze servicepartners! Klik hier voor meer informatie over EDGe Mobility.

Reparatie onder garantie

Tijdens de garantieperiode een defect aan jouw auto: het kan helaas gebeuren. Vervelend, maar er zijn altijd oplossingen. Nadat je contact met ons hebt opgenomen kun je terecht bij de servicepartner in jouw buurt. Waar je ook woont, het defect zal in jouw omgeving opgelost worden. Je hoeft dus niet helemaal naar ons in Pesse te komen.

Online kopen

Onderhoud van jouw leaseauto

Net zoals met jouw leaseauto kun je voor onderhoud en reparatie terecht bij de servicepartner in jouw buurt. Zo kan je daarbij gebruik maken van verschillende servicemogelijkheden, zoals de haal- en brengservice of een vervangende auto. En na iedere onderhoudsbeurt wordt jouw auto netjes schoongemaakt voordat deze weer aan jou wordt overhandigd.

Online leasen

Onze belofte

Heb jij een auto van Green Planet Mobility en is er nog geen servicepartner binnen 50 kilometer bij jou in de buurt?
Dan zorgen wij dat die er komt!

Vragen?

Heb je vragen over zero-emissie auto’s? Kijk dan eens op de Generation Zero-pagina, want deze pagina is er op gericht om meer te weten te komen over zero-emissie rijden. Heb je bijvoorbeeld vragen over het onderhoud van de auto van jouw voorkeur? Of wil je graag persoonlijk advies? Geen probleem, want wij helpen je graag!

Ik wil advies


Neem direct contact met ons op

mobility@greenplanet.nl

085-7603441