Zekerheid door BOVAG-garantie


De kwaliteit van onze elektrische auto’s staat altijd voorop. Daarom bieden wij onze auto’s aan met standaard 12 maanden BOVAG-garantie inclusief een officieel BOVAG-garantiecertificaat. Zo heb je altijd zekerheid van jouw aankoop en kom je niet voor verrassingen te staan.

Veilig online kopen via GoCredible


Bij ons betaal je veilig via GoCredible. Je betaalt het aankoopbedrag met iDEAL aan GoCredible Derdengelden. GoCredible bewaart jouw geld veilig op een onafhankelijke bankrekening en betaalt pas uit als de auto is geleverd én door jou is goedgekeurd.

Thuiswinkel Waarborg, zorgeloos online kopen


Veilig online aankopen doen, dat kan bij ons! Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, waardoor al jouw aankopen verzekerd zijn van 14 dagen kosteloos retourneren. Zo weet je zeker dat jij geen risico loopt wanneer jouw aankoop toch niet helemaal bij jou past.

Jouw auto inruilen? Dat kan!


Jouw auto inruilen is geen enkel probleem. Klik bij de auto van jouw voorkeur op de knop om een inruilvoorstel op te vragen, of klik op de button hieronder. Vul het formulier zo goed en volledig mogelijk in, zodat wij een eerlijk en duidelijk beeld krijgen van de door jou in te ruilen auto. We nemen binnen 24 uur contact met je op!

Ook auto’s op fossiele brandstoffen inruilen
Ruil je een zero-emissie auto in, dan past deze waarschijnlijk in onze online showroom. Rijdt jouw inruilauto op fossiele brandstof? Ook dan is inruilen geen probleem. We bieden de auto aan op een online platform waar meer dan 1.000 collega-autobedrijven op zijn aangesloten om biedingen te doen. Hieruit volgt gegarandeerd het hoogste bod uit de markt. We laten jou alle biedingen zien en daarmee ook wat de hoogste bieding op jouw inruilauto is. Wel zo eerlijk en transparant!

Mijn auto inruilen

Afleveren bij jou thuis of op je werk. Dat is gemakkelijk!


Wij leveren jouw nieuwe auto binnen 2 weken na bestelling bij je af. Je kunt zelf kiezen waar wij jouw auto aflveren: Bij jou thuis, op je werk of bij één van de EDGe Mobility servicepartners. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in Pesse! Vul jouw keuze in tijdens het online kopen van jouw elektrische auto, of stem dit af met één van onze adviseurs.

14 dagen proefrijden met gratis retourgarantie. Dat is nog eens plezierig!


Wanneer de auto toch niet helemaal bevalt, kun je binnen 14 dagen na aflevering de auto kosteloos retourneren. Wij helpen je dan graag met een beter passend alternatief, of je ontvangt het aankoopbedrag terug. Hierdoor weet je zeker dat je veilig online kan kopen. Zo maken wij het online kopen nog plezieriger en heb jij nog meer zekerheid!