Ons team

Wat drijft de mensen binnen ons team van Green Planet Mobility? Iedere medewerker heeft zijn eigen achtergrond en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het doel van Green Planet Mobility: zero-emissie mobiliteit. Hieronder lees je per medewerker zijn of haar persoonlijke verhaal. Zo heb je direct een beeld bij ons. Wel zo leuk!

Ruurt Georg

“We moeten zorgen dat we de lucht die we inademen gezonder maken. Daar kan zero-emissie mobiliteit een grote rol in spelen. Het is gewoon overbodig om in je eentje in een grote benzine- of dieselauto rond te rijden. Daarom willen wij zero-emissie rijden voor iedereen bereikbaar én betaalbaar maken.”

Lees hier mijn verhaal!

Martijn Schokker

“We weten dat er wat moet gebeuren, maar tegelijkertijd gebeurt er nog veel te weinig. Daarom vind ik het zo mooi dat wij een bijdrage kunnen leveren met duurzame mobiliteit. Dat we bezig zijn met de toekomst, met onze wereld van morgen. Want als geboren Drent en opgegroeid in een bosrijke omgeving, wil ik die graag zo groen mogelijk houden.”

Lees hier mijn verhaal!

Yannick Hofstee

“Dat we de kans krijgen om met Green Planet Mobility duurzame mobiliteit verder op de kaart te zetten vind ik heel gaaf. Hoe meer je met duurzame mobiliteit bezig bent, hoe toffer je het gaat vinden. Je wordt je enorm bewust van wat er moet gebeuren én wat er allemaal al kan.”

Lees hier mijn verhaal!

Edward Doorten

“We willen de wereld graag een stukje beter én groener maken, maar weten ook dat dat niet in één dag gaat en dat daar veel meer voor nodig is dan alleen het aanbieden van groene brandstoffen. Daarom gaan wij met Green Planet Mobility net wat verder. Want iedere stap in de groene richting telt.”

Lees hier mijn verhaal!

Lieke Kas

“Wat ik mooi vind aan Green Planet Mobility is dat we er gewoon voor gaan. Het kan dat nog niet iedereen klaar is voor duurzame mobiliteit en het voor veel mensen nog een ver-van-hun-bed-show is. Maar we moeten niet wachten tot er genoeg behoefte is, we moeten durven en het proberen en tegelijkertijd iets moois creëren. Een leuke uitdaging.”

Lees hier mijn verhaal!

Ons team staat voor zero-emissie mobiliteit

Wij zijn een jong, enthousiast en vastberaden team! Vol (duurzame) energie zetten wij ons in om de mobiliteitssector te veranderen. Door de toenemende stikstofproblematiek vinden wij dat het tijd is voor actie, en wel binnen de mobiliteit. Dagelijks wordt er gebruik gemaakt van auto’s – ook door ons zelf – om van A naar B te reizen. Dit gebeurt veelal met auto’s die rijden op fossiele brandstoffen zoals diesel en benzine. In onze ogen valt hier een grote slag te slaan. Door het dagelijkse vervoer met fossiele brandstofauto’s te vervangen door zero-emissie auto’s.

Toekomst

Zero-emissie auto’s – auto’s zonder uitstoot – hebben in onze ogen de toekomst. Binnen ons team zien wij geen andere optie. Het is dan ook ons doel om deze auto’s onder de aandacht te krijgen, bestuurders hier enthousiast voor te krijgen en uiteindelijk te helpen om de perfecte zero-emissie auto te vinden! Wij begrijpen als geen ander dat er nog genoeg vragen zijn over het rijden in elektrische- of waterstofauto’s. Daarom helpen wij jou graag om al deze vragen te beantwoorden. Dat doen we door eerlijke en complete informatie aan te leveren over iedere zero-emissie occasion die wij aanbieden.