Altijd een servicepartner in de buurt

Onze klanten rijden in heel Nederland. Daarom heeft Green Planet Mobility een landelijk netwerk van servicepartners. Zo kun je voor onderhoud en reparaties altijd terecht bij een servicepartner bij jou in de buurt. En als er geen servicepartner is binnen 50 kilometer van jouw huisadres, dan zorgen wij dat die er komt.

Gecertificeerde partners
Al onze servicepartners zijn lid van BOVAG en zijn daarnaast EDGe Mobility-gecertificeerd. Dit betekent dat zij specialist zijn in het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan elektrische auto’s. BOVAG EDGe Mobility-bedrijven beschikken over:

  • Gekwalificeerde en EV-opgeleide medewerkers
  • Moderne werkplaatsvoorzieningen, hoogvolt gereedschap
  • Remote diagnostics met originele equipment
  • Parkeergelegenheid met laadvoorzieningen

Bij alle BOVAG EDGe Mobility-gecertificeerde servicepartners is jouw auto in goede handen en blijft hij in topconditie!


Reparatie onder garantie

Tijdens de garantieperiode een defect aan jouw auto: het kan helaas gebeuren. Vervelend, maar er zijn altijd oplossingen. Nadat je contact met ons hebt opgenomen kun je terecht bij de servicepartner in jouw buurt. Waar je ook woont, het defect zal in jouw omgeving opgelost worden. Je hoeft dus niet helemaal naar ons in Pesse te komen. Zo wordt het probleem altijd snel opgelost. Wel zo fijn!


BOVAG-autoverzekering

Wij bieden als BOVAG-lid verschillende BOVAG-autoverzekeringen aan. Neem bijvoorbeeld de aanschafwaarderegeling. Wordt jouw auto gestolen of total loss verklaard? Dan ontvang je niet de dagwaarde, maar de aanschafprijs van jouw auto. Een verschil dat al snel in de duizenden euro’s loopt. Heb je de auto voor €10.000,- gekocht, dan ben je ook voor €10.000,- verzekerd. Meer weten? Vraag onze adviseurs naar meer informatie over de BOVAG-autoverzekeringen.


Pechhulp via RoadGuard

Sta jij met pech langs de kant van de weg? Dat is vervelend. Maar via RoadGuard ben je zo weer onderweg! Meld je pech bij RoadGuard via de app, de website of telefonisch. Geef aan wat het probleem is en je krijgt direct een overzicht van de kosten. Vervolgens wordt er een monteur gestuurd die binnen ongeveer 30 minuten bij je is. Je betaalt alleen voor pechhulp die je hebt ontvangen. Heb je nooit pech, dan betaal je dus niks! RoadGuard is voor iedereen en je zit niet vast aan een abonnement of een verzekering. Ga je leasen bij ons? Dan zit dit bij de leaseprijs in!


Heb je vragen over ons servicenetwerk?

Wil je graag meer weten over ons servicenetwerk, over EDGe Mobility, onderhoud, garantie of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op! Onze adviseurs helpen je graag verder.

Ik heb een vraag