Skoda City go E Occasions

De Skoda City GO E is een elektrische auto van het Tsjechische merk Skoda. Het is een compacte stadsauto die ideaal is voor dagelijks gebruik in de stad. Een elektrische Skoda biedt een goede balans tussen betaalbaarheid, prestaties en actieradius en zijn zeker het overwegen waard voor iedereen die op zoek is naar een elektrische auto. Bekijk het complete aanbod elektrische Skoda occasions bij Green Planet Mobility.

Meer lezen

Geen voertuigen gevonden

Volledig aanbod bekijken

Skoda City Go E occasions


Skoda City GO elektrisch

Een Skoda City GO E Occasion is uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 61 kW, die een topsnelheid van 130 km/u kan bereiken. De actieradius bedraagt ongeveer 260 km volgens de WLTP-norm. Dit betekent dat de auto geschikt is voor korte ritten, zoals woon-werkverkeer, boodschappen doen of uitstapjes in de stad.

Skoda city go e

Het opladen van de auto kan worden gedaan via een standaard Type 2-oplader of een snellader. Met een snellader is de auto binnen een uur tot 80% opgeladen. Dit maakt het gemakkelijk om tijdens een pauze of lunch op te laden, zodat je klaar bent voor de volgende rit.

Citygo e

De City GO is ook uitgerust met een aantal slimme technologieën, zoals een groot aanraakscherm in het dashboard voor het bedienen van de navigatie, entertainment en connectiviteitsfuncties. Er is ook een parkeer assistent beschikbaar, die de bestuurder helpt bij het vinden van een parkeerplaats en het parkeren van de auto.

Skoda e citygo design

In termen van design, de City GO heeft een moderne en sportieve look met scherpe lijnen en een dynamische voorzijde. Het interieur is ruim en comfortabel, met een goede zitpositie en een heldere en overzichtelijke instrumentatie.

Al met al, de Skoda City GO E occasion is een ideale keuze voor stadsrijders die op zoek zijn naar een efficiënte, milieuvriendelijke en slimme auto. Het biedt een goede balans tussen prestaties, rijplezier en praktische functionaliteit.