Elektrische Skoda

Skoda heeft met de Enyaq iV en Citigo-e iV, elektrische auto’s op de markt gebracht die voor verschillende doeleinden geschikt zijn. Of je nu op zoek bent naar een ruime gezinsauto of een praktische stadsauto, Skoda heeft voor ieder wat wils. De elektrische Skoda’s bieden een goede balans tussen betaalbaarheid, prestaties en actieradius en zijn zeker het overwegen waard voor iedereen die op zoek is naar een elektrische auto.

Meer lezen

Geen voertuigen gevonden

Volledig aanbod bekijken

Elektrische Skoda occasions


Skoda Enyaq iV

De Skoda Enyaq iV is een volledig elektrische SUV die is gebouwd op het MEB-platform van Volkswagen. Dit is dezelfde technologie die wordt gebruikt in de Volkswagen ID.4 en de Audi Q4 e-tron. De Enyaq iV heeft een actieradius van maximaal 537 kilometer en kan worden opgeladen tot 80% in slechts 38 minuten met een DC-snellader. De auto is verkrijgbaar met twee verschillende batterijen (58 kWh en 77 kWh) en heeft een vermogen van maximaal 225 kW (302 pk). De Enyaq iV heeft ook een ruim interieur en een grote kofferbak, wat hem tot een zeer praktische gezinsauto maakt.

Skoda Citigo-e iV

De Skoda Citigo-e iV is een compacte stadsauto die volledig elektrisch is. De auto heeft een actieradius van maximaal 260 kilometer en kan worden opgeladen tot 80% in slechts 1 uur met een snellader. De Citigo-e iV heeft een vermogen van 61 kW (83 pk) en biedt plaats aan vier personen. Met zijn kleine formaat en wendbaarheid is de Citigo-e iV ideaal voor rijden in drukke stadscentra.

Elektrische Skoda occasion kopen

Skoda is een Tsjechisch automerk dat bekend staat om zijn praktische en betaalbare auto’s. De afgelopen jaren heeft het merk ook de overstap gemaakt naar elektrische voertuigen en heeft het merk inmiddels een aantal indrukwekkende modellen op de markt gebracht. Als je op zoek bent naar een duurzame en betrouwbare auto, dan zijn elektrische Skoda occasions zeker het overwegen waard.

Skoda biedt verschillende modellen aan als elektrische occasion, waaronder de populaire Skoda Enyaq iV en de Skoda Citigo e iV. Beide modellen zijn een duurzame en milieuvriendelijke keuze, met een strak en modern ontwerp.