Tesla Model 3 occasion

Een Tesla Model 3 occasion is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, krachtige en milieuvriendelijke auto. Met zijn geavanceerde technologieën, modern interieur en veiligheidsfuncties, is de Model 3 geschikt voor dagelijks gebruik en lange afstanden.

Meer lezen

Geen voertuigen gevonden

Volledig aanbod bekijken

Tesla Model 3 occasion


Tesla Model 3 vermogen

De Tesla Model 3 is een stijlvolle en moderne auto die is uitgerust met een krachtige elektromotor. De motor levert een vermogen tot 153 kW (208 pk) voor de Standard Range Plus en tot 239 kW (325 pk) voor de Long Range en Performance-modellen. Hierdoor heeft de auto een snelle acceleratie en een soepele rijervaring.

Tesla Model 3 rijbereik

Een Tesla Model 3 occasion heeft een rijbereik tot 448 kilometer voor de Long Range-modellen, terwijl de Standard Range Plus een rijbereik tot 402 kilometer heeft. Dit betekent dat je gemakkelijk lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen van de accu.

Tesla Model 3 occasion

De Model 3 is standaard uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals een infotainmentsysteem met een 15-inch touchscreen. Hiermee heb je gemakkelijk toegang tot verschillende functies, zoals navigatie, media en voertuiginstellingen. Je hoeft bovendien niet meer op je autosleutels te letten, want je kunt een smartphone gebruiken als sleutel voor de auto. De Model 3 is uiteraard ook voorzien van handige functies, zoals automatisch inparkeren, achteruitrijcamera en sensoren rondom de auto.

Tweedehands Model 3

Het interieur van de Tesla Model 3 is modern en minimalistisch, met hoogwaardige materialen en voldoende been- en hoofdruimte voor bestuurder en passagiers. Een Tesla is niet alleen duurzaam en efficiënt, maar ook veilig. Standaard is de Model 3 uitgerust met geavanceerde veiligheidstechnologieën, zoals een automatisch noodremsysteem, adaptieve cruise control en rijstrookassistentie. Voortaan ga je altijd veilig de weg op.