Tesla occasions

Onze Tesla occasions zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke en innovatieve manier van autorijden. Met een Tesla geniet je van de nieuwste technologieën op het gebied van elektrische mobiliteit, terwijl je bijdraagt aan een schonere en duurzame toekomst.

Meer lezen

Geen voertuigen gevonden

Volledig aanbod bekijken

Tesla occasions


Tesla occasions zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid, comfort en entertainment. Denk bijvoorbeeld aan geavanceerde rijhulpsystemen, een hoogwaardig audiosysteem en een intuïtief en gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem. Wij bieden standaard 12 maanden BOVAG garantie aan, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten na aankoop. En met onze flexibele financierings- en lease opties is er altijd een mogelijkheid om je nieuwe Tesla occasion te financieren.

Tesla Modellen

Alle Tesla Modellen zijn uitgerust met geavanceerde elektromotoren die zorgen voor een ongeëvenaarde rijervaring. Het vermogen varieert afhankelijk van het model. De Model S, Model X en Model 3 kunnen allemaal indrukwekkende prestaties leveren, variërend van 260 kW (354 pk) tot 568 kW (772 pk). Dit zorgt voor een snelle acceleratie en een soepele rijervaring.

Tesla Occasion kopen

Bij onze occasions kun je erop vertrouwen dat je een goed onderhouden en betrouwbare Tesla koopt. Onze auto’s worden bovendien zorgvuldig geïnspecteerd en getest voordat ze aan onze klanten worden verkocht, zodat je de beste rijervaring kunt hebben met je nieuwe Tesla. Elke Tesla occasion wordt geleverd met een volledige onderhoudshistorie en een gedetailleerd rapport van de technische staat van de auto.

Wanneer je op zoek bent naar een innovatieve, duurzame en comfortabele manier van autorijden, dan is een Tesla occasion de perfecte keus. Neem vandaag nog contact met ons op om een proefrit te maken of om meer informatie te krijgen over onze auto’s en diensten.