Citroën E-C4 occasion

De elektrische Citroën C4 is een moderne, innovatieve auto die is ontworpen voor de veeleisende bestuurder van vandaag. Deze auto biedt een perfecte balans tussen stijl, comfort, prestaties en duurzaamheid.

Bekijk het aanbod Citroën occasions van Green Planet Mobility.

Meer lezen

Citroën Ë-C4

€ 25.950,- Elektrisch
Bouwjaar:
2021
KM Stand:
20.200 km
  • Proefrit aan huis mogelijk!
  • Wij garanderen € 2.000 subsidie
  • Rijklaar bij u thuis gebracht
  • 12 maanden BOVAG garantie
Volledig aanbod bekijken

Citroën C4 elektrisch


Citroën e C4 actieradius

De auto beschikt over een krachtige elektromotor die een vermogen levert van 100 kW (136 pk), waarmee u snel en soepel kunt accelereren en makkelijk kunt manoeuvreren in het drukke stadsverkeer. De actieradius van de auto is ook indrukwekkend, met een bereik van maximaal 350 kilometer op een volledig opgeladen batterij.

Elektrische Citroën C4

De Citroën E C4 beschikt daarnaast over geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals een automatisch remsysteem, parkeersensoren en rijstrookassistentie, die de bestuurder helpen om veilig en zeker op de weg te blijven. Ook is er een breed scala aan comfort- en entertainment functies beschikbaar, zoals een touchscreen infotainment systeem, een audiosysteem en een optioneel panoramisch glazen dak.

E C4 design

Met zijn gestroomlijnde en eigentijdse design valt de elektrische Citroën C4 direct op. Het interieur is comfortabel en ruim, met een scala aan geavanceerde technologieën die de bestuurder helpen om te genieten van een naadloze rijervaring.

Citroën E C4 occasion

De elektrische Citroën C4 is niet alleen een prettige auto om te zien en te rijden, maar is ook vriendelijk voor het milieu. Met zijn nul-emissie motor draagt deze auto bij aan een schonere en duurzamere toekomst, zonder concessies te doen aan comfort of prestaties. Kortom, de Citroën E C4 is een fantastische keuze voor de moderne en milieubewuste bestuurder die op zoek is naar een geavanceerde, comfortabele en betrouwbare auto.